Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bilic İstanbul'da

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bilic İstanbul'da

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, İstanbul'a geldi. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bilic, sözlerine Türkçe olarak "Merhaba, En büyük Beşiktaş" diyerek başladı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, İstanbul'a geldi. nbsp;Hırvat teknik adam, bugün öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunana siyah-beyazlıların yeni teknik patronu, sözlerine Türkçe olarak "Merhaba, En büyük Beşiktaş" diyerek başladı ve ardından, "Beşiktaş taraftarına merhaba demek istiyorum. Beşiktaş Kulübü gibi büyük bir kulüp bana böyle bir şans verdiği için gururluyum. Rusya'daki deneyimimden sonra dinlenmek istiyordum. Birçok teklifi reddettim. Ama Beşiktaş'tan gelen teklif çok büyüktü. Bir an evvel takımı geliştirmeyi ve görev almayı dört gözle bekliyorum. Beşiktaş taraftarı çok tutkulu. Ben de en az onlar kadar tutkuluyum. Deyim yerindeyse sahada ölerek, neyimiz varsa vereceğiz" dedi. nbsp;Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, bugün saat 17.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşmeye imzayı atacak.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...