Önder Özen Beşiktaş'ın yeni transferlerini açıkladı

Önder Özen Beşiktaş'ın yeni transferlerini açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Slaven Bilic'in imza töreninde Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun ve Pedro Franco transferleri hakkında konuştu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Slaven Bilic'in imza töreninde Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun ve Pedro Franco transferleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Transferde adı geçen isimlerden Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun ve Pedro Franco hakkındaki bir soruya Özen, "1-2 gün içinde 1-2 tanesiyle ilgili sonuç alınır" yanıtını verdi. nbsp; nbsp;Özen, "Beşiktaş'ta yeni bir anlayış ve yapılanma var. Yönetim Kurulu isteğiyle çatı organizasyonu kuruldu. Çalışmalar devam ediyor, bir iki güne kadar bu isimlerden 1-2 tanesiyle ilgili bir sonuç alınır. Sonuca geldik, Semih Usta görüşmeleri son aşamaya getirdi, yarın misafirleri var sanıyorum imza attıracaktır" dedi. "Hocanın oyuncularla ilgili isteği var, konuşuyoruz" diyen Özen, Bilic'i kendisinin seçtiğini de ifade ederek, bu konuda şu çarpıcı açıklamaları yaptı; nbsp; "Benim geçmiş dönemde antrenörlük ve teknik adamlıkta gözümün olup olmadığı soruldu, gözüm var dedim. Gözüm var ama burada değil. Bilic benim seçimim ve Başkan Fikret Orman ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum. Benim seçimime saygı gösterdiler ve kararın altına imza attılar. Kendi seçimimin başarılı olması için ne gerekiyorsa, kendisinin 1 mg olmadığı gibi sizin de şüpheniz olmasın. Bir teknik adam olarak neye ihtiyacı olduğunu, nasıl çalışacağını, rahat edeceğini iyi biliyorum. Takım planlamasında müdahil olacak, her şeyi düşündük taşındık, rahat bir çalışma ortamı olacak. Herkes kararların bir parçası ama teknik adam önemli parçası".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...