Şener'den Yıldırım'a, 'Şike yapmadık diyemiyorsun'

/ Kaynak: İHA
Şener'den Yıldırım'a, 'Şike yapmadık diyemiyorsun'

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, şike sürecine ilişkin davada Trabzonspor'un da olduğuna yönelik açıklamalarına karşın, mahkemenin üzerinde bir makamın olmadığını söyledi. Şener, "Mahkeme bir karar verdi. Ondan daha üst bir makam yok. Tam 6 ay yargılandık, gittik geldik. Herkes birbirlerine soruları sordu, söyledi, bitti ve bir karar verildi. Mahkeme dedi ki; Trabzonspor'da başkan, yönetici beraat, öbürlerine ceza. UEFA da verdi kararını, peki ne yapalım, söylesinler onu yapalım. İşledikleri suça başkalarını da ortak etmeye çalışıyorlar" dedi.
TÜRK FUTBOLUNUN AK GÜNÜ
"İnsanlar hata yapabilir, hepimiz yapıyoruz" diyen Şener, "Bence UEFA'nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür. Türk futbolu burada temizleniyor" dedi. Yıldırım'ın "Trabzonspor'da kin gütme üzerine kurulmuş bir politika var" sözüne cevap veren Şener, "Bunlar artık gündem değil. Bundan sonra gündem TFF'nin bir an önce kararını vermesi. 2010-11 sezonunda F.Bahçe şike yaptığından dolayı şampiyon Trabzonspor'dur diyecek bitti gitti. Adam diyor ki 'şike yaptın', hâlâ 'Şike yapmadık' diyemiyorsun. Mahkeme görevden alıyor başkanını hâlâ orada çalışılır mı? Anlamakta zorlanıyorum" dedi. Muğla (İHA)


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...