Saldıran Kartal

Saldıran Kartal

SPOR Haberleri

Çiçeği burnunda teknik patron Bilic çok pas yapan, ofansif gücü yüksek ve iyi savunan bir takım sözü verdi.

Geçen sezona birçok ekonomik sıkıntılarla 'Feda' diyerek giren, ikinci yarıda düşüş yaşasa da kimsenin tahmin etmediği şekilde ligi ilk üçte bitiren Kartal dün yeni sezona start verdi. Başkanlık seçimi, UEFA'nın Avrupa'dan men etmesi ve gecikmeli çözülen hoca problemiyle sarsıntılı günler geçiren siyah-beyazlılar bu sezona da sıkıntılı girdi.
KARTAL SAHAYA KONDU nbsp;
Kartal dün yeni teknik kadrosu ve oyuncularıyla beyaz bir sayfa açtı. Sezonun ilk idmanı olmasına rağmen yeni hoca Slaven Bilic'in takıma çift kale yaptırması dikkat çekiciydi. Bu uygulama hocanın oyuncuları bir an önce tanımak istemesi olarak algılandı. Hırvat çalıştırıcı çift kalede tatlı sert uyarılarıyla daha ilk günden otoritesini gösterdi.
ATIYOR AMA DAHA ÇOK YİYOR
Bilic, "Beşiktaş'a mümkün olduğunca analiz yaparak geldim. Bu takım gol atıyor ama attığından çoğunu da yiyor. Bunun için savunmayla özel ilgilenmemiz gerekecek" açıklaması yaptı. Hırvat teknik adam, "Ben ofansif, rakibine saldıran, çok pas, çok da iyi savunma yapan bir takım olmayı hedefliyorum. Taraftarın enerjisiyle takımın enerjisini birleştirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Özen tanıştırdı
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Slaven Bilic'i futbolcularla tanıştırdı. Özen, "Yeni teknik ekibiniz Slaven Bilic ve yardımcılarıdır. Yeni kaleci antrenörünüz de Jose Sambade'dir. Hepinize başarılar diliyorum. Allah kaza, bela ve sakatlık yaşatmasın" dediği öğrenildi.
Kondisyoner Rak
Siyah-beyazlı takımda, Nikola Jurcevic antrenör olarak görev yapacak. Milenko Rak kondisyoner olacak. F.Bahçe'de bireysel oyuncu antrenörü olan Dolu Arslan ise performans uzmanı oldu.
GÖKHAN TÖRE nbsp;İDMANDA


Çalışmaya izinli olan; Veli, Olcay, Oğuzhan, Sivok, Holosko, Almeida, Fernandes, Mustafa, Cenk ve Sinan katılmazken, Uğur, İsmail, İbrahim ve Necip koşu yapmakla yetindi. Yeni transferler Gökhan Töre ve Günay Güvenç'in de yer aldığı çalışmaya toplam 20 futbolcu katıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...