Cimbom'da Halil sürprizi

Cimbom'da Halil sürprizi

SPOR Haberleri

Umut Bulut'un maliyetini yüksek bulan yönetim, boşa çıkan Halil'i transfer ederse ikizler üçüncü defa bir araya gelecek.

Transfer çalışmalarının hız kesmediği Galatasaray'da sürpriz bir isim ortaya atıldı. Trabzonspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen 2 gün önce sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Halil Altıntop, sarı-kırmızılı kulüple anılmaya başlandı. 30 yaşındaki golcü futbolcunun bonservisini eline almasının ardından ikizi Hamit Altıntop'la fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Hamit'in kardeşi için Teknik Direktör Fatih Terim'le görüşeceği ileri sürüldü. nbsp;2 sene önce Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından Trabzonspor'a transfer olan Halil Altıntop'a başta Kasımpaşa olmak üzere, MP Antalyaspor ve Bundesliga ekibi Mainz 05'ten teklif geldiği öğrenildi.
YA G.SARAY, YA MAINZ
Tecrübeli oyuncunun, Kasımpaşa ve MP Antalyaspor'dan gelen teklifleri reddettiği, G.Saray'dan gelecek cevaba göre kararını netleştireceği ifade edildi. 2005 yılında ilk defa Fatih Terim'in davetiyle Milli Takım forması giyen Halil'in, tecrübeli teknik adamdan olumsuz cevap alması durumunda Almanya'ya dönerek Mainz 05'le sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. G.Saray'ın, Halil'i transfer etmesi durumunda, ikizler üçüncü defa aynı formayı terletecek. 2000-2003 yılları arasında Wattenscheid 09'da birlikte oynayan Hamit amp;Halil kardeşlerin yolu 2003'ten sonra ayrılmıştı. Halil Kaiserslautern'e, Hamit ise Schalke 04'e geçmişti. 2006'da Halil de Schalke'ye gelmiş ve 2 yıl birlikte top koşturmuşlardı.
ÜÇÜNCÜ nbsp;BULUŞMA nbsp;YAKIN!
Futbol hayatlarına Wattenscheid 09'da başlayan Hamit amp;Halil kardeşler, Schalke 04'te de birlikte top koşturmuşlardı. A Milli Takım'da da birlikte forma terleten ikili toplam 5 sezon yan yana oynama şansı elde etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...