"Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da"

Düzenleyen:
"Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da"

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın transferi için müjdeyi verdi ve "Burak Yılmaz, yeniden Trabzonspor'da. Transfer inşallah 2 Ağustos'taki Trabzonspor Şenlikleri'ne yetişecek." dedi.

Trabzonspor'un 50. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul'a taraftarlara seslenen başkan Muharrem Usta, Burak Yılmaz transferinin bittiği müjdesini verdi. "Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da" diyen Muharrem Usta, "İnşallah transfer 2 Ağustos'taki şenliklere yetişecek. Salı ya da Çarşamba, iki-üç gün içerisinde görünen o ki hep beraber mutlu olacağız. hepimizin arkasında doya doya koşacağı takımı, hepimizin özlediği Trabzonspor'u sizlere izlettirmenin çabası içerisindeyiz" dedi. 

2010-11 sezonundan da bahseden Muharrem Usta, "Bu sezon güzel bir Trabzonspor izleyeceğiz. 50. yılda hedeflerimiz doğrultusunda inşallah çok güzel günler yaşayacağız. Biz, yedinci şampiyonluğumuz olan 2010/11 şampiyonluğuna saplanıp kalmayacağız" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...