Fellaini Galatasaray'ın kapısından döndü

Düzenleyen:
Fellaini Galatasaray'ın kapısından döndü

SPOR Haberleri

Gelmek isteyen Belçikalı yıldızla her konuda anlaşan sarı-kırmızılı yönetim Jose Mourinho’nun sözleriyle şoku yaşadı: Beni daha kolay alırsınız!..

Burhan Can Terzi
G.Saray’da Gomis, Maicon, Belhanda, Mariano transferlerinin ardından hız kesmeyen yönetim, Feghouli ve Fernando’nun ardından Fellaini’nin de işini bitirmek üzereydi ki şoku yaşadı. Manchester United’da bir süredir istenmeyen adam haline gelen Marouane Fellaini için Ada’ya çıkarma yapan sarı-kırmızılı yetkililer oyuncuyla her konuda anlaştı. Kariyer planında değişiklik yapmak isteyen 29 yaşındaki futbolcu senelik 3,5 milyon avroluk sözleşmeyi kabul etti. Bu sevindiren gelişmenin ardından önceki gün kulüple masaya oturuldu. Sarı-kırmızılı yöneticiler Manchester United’a 32,4 milyon avro karşılığında transfer edilen tecrübeli orta saha için 6 milyon avroda el sıkıştı. 
İsterseniz ben geleyim!
Fakat futbol dünyasında sivri dili ve tavırlarıyla ön plana çıkan Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho son anda iki kulüp yöneticilerini de yaptığı çıkışla şoke etti. Mou takımının dün Valarenga’yı 3-0 yendiği hazırlık maçında bir gol atan Fellaini için “Benim Galatasaray’a gitmem, Fellaini’nin Galatasaray’a gitmesinden daha kolay. Beni daha kolay alırsınız. Fellaini benim için çok önemli, ayrılmayacak. Bir menajere ihtiyaçları varsa, bir şansları var ama Fellaini mi? Bunu unutun” sözlerini kullandı. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı yönetim yeniden Ndiaye seçeneğine döndü. Osmanlıspor’la önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturulacağı belirtildi.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...