Galatasaray 2 transferi daha bitirdi

Galatasaray 2 transferi daha bitirdi

SPOR Haberleri

Kadrosunu sil baştan yenileyen Galatasaray, orta sahaya Manchester City'den Brezilyalı Fernando sonrası Badou Ndiaye takviyesini yaptı.

Uzun süren pazarlıklar sonrası Ankara'ya çıkarma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Osmanlıspor yönetimini ikna etti. Başkent kulübü adına bir açıklama yapan Ahmet Gökçek, Ekim'de 27'nci yaş gününü kutlayacak Senegalli oyuncu için Galatasaray'ın 7 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ve altyapıdan üç oyuncu vereceğini duyurdu.

YENİ MELO GELİYOR
İsimleri daha sonra belirlenecek üç genç oyuncu için iki teknik heyet arasında bu ay içerisinde bir görüşme yapılması bekleniyor. Transferi bitirmek için dün sabah saatlerinde Ankara'ya uçan Dursun Özbek, anlaşma sonrası gece geç saatlerde Ndiaye ile birlikte İstanbul'a döndü. Sağlık kontrolleri ve resmi imza için İstanbul'a gelişi beklenen Fernando'nun önceki akşam sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise büyük heyecana neden oldu. Oğlu ile daha önce havaalanında seyahate çıkarken çekilen bir fotoğrafını, "Yeni bir maceraya çıkıyoruz" notu eşliğinde paylaşan 29 yaşındaki Brezilyalı için taraftarlar, "Nihayet yeni Melo geliyor" yorumunu yaptı.

DEĞERİNİ 21 KAT ARTIRDI
Osmanlıspor'a 2015-2016 sezonu öncesi Norveç ekibi Bodo Glimt'ten 330 bin Euro'ya transfer olan Ndiaye değerini 21 kart artırdı. Senegalli oyuncu için 7.5 milyon Euro'ya Galatasaray ile anlaşan Osmanlıspor, 7 milyon Euro'nun üzerinde kar elde etmiş olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...