Abbiati, 'Hayatımın şokunu Galatasaray yaşattı'

Abbiati, 'Hayatımın şokunu Galatasaray yaşattı'

SPOR Haberleri

Milan'ın tecrübeli kalecisi Abbiati, verdiği röportajda kariyerinin en kötü anı olarak Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maçı gösterdi.

Serie A ekiplerinden Milan'a ilk olarak 1998 yılında gelen, sonra aralıklarla İtalyan ekibinde forma giyen, son olarak da 2008'den beri aralıksız Milan'ın kalesini koruyan Christian Abbiati, Forza Milan'a özel bir ropörtaj verdi. nbsp;Abbiati, Inter'e karşı kazanılan 6-0'lık derbinin unutamadığı maç olduğunu söylerken, kariyerinin en şok edici maçı sorulduğunda ise Galatasaray'a karşı İstanbul'da 1999 yılında 3-2 kaybedilen Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını işaret etti. nbsp;Tecrübeli file bekçisi o günü anlatırken, "Ne olduysa üç dakikada oldu. Hayatımın şokunu yaşadım. Galatasaray sanki uzaydan gelmiş gibiydi. Henüz 21 yaşındaydım ve bu şoku atlatmak zorunda kalmıştım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...