Ortamı hareketlendiren tasarımlar

Ortamı hareketlendiren tasarımlar

EMLAK Haberleri

Teknolojiyle günlük hayattaki basit ihtiyaçları buluşturan tasarımcılar, hayatı kolaylaştırıp ortamı da hareketlendiriyor.

Hem sehpa hem de sandalye olarak kullanılabilen ürün, dönüştürülebilme özelliğiyle hayatı da kolaylaştırıyor. Üç ayrı parçadan oluşan model kişinin isteğine göre farklı şekillere de sokulabiliyor.
iPhone ve iPad tutmak için tasarlanan The Nendo Elecom Faucet akan bir musluktan akan damlaların oluşturduğu küçük bir gölet olarak tasarlandı. Polikarbon plastikten yapılan ürün bir tasarım harikası.
Tek bir oda içinde kitap okumak için ayrı bir köşeniz ardından kafanızı dinlendirmek için bahçe manzaralı güzel bir pencereniz olsun ister miydiniz... Tasarımcı Fabio Galeazo'nun hayat verdiği Urban Cabin isimli ürün oluşturduğu estetik etkiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.
İşyerinde telefon konuşmalarınızın duyulmasından rahatsız olanlardansanız Alain Gilles'in Orginal Fashion için tasarladığı konuşma kabini tam size göre.
Buruşuk kağıtlar da tasarımcılara ilham verebiliyor. Phil Cuttance'in tasarladığı basit ama hoş vazolar, durağan bir alana hareketlilik kazandırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...