Jenniifer Lopez uyanıklığı, önce parayı aldı sonra özür diledi

Jenniifer Lopez uyanıklığı, önce parayı aldı sonra özür diledi

DÜNYA Haberleri

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov'un doğum günü sebebiyle cumartesi günü Türkmenistan'da konser veren Jennifer Lopez, yoğun tepkiler üzerine özür diledi.

Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhammedov'un 56. doğum günü dolayısıyla cumartesi günü Türkmenistan'da konser veren Jennifer Lopez, insan hakları kuruluşlarınca eleştirildi. Şarkıcıya, "İnsan Hakları İzleme Örgütü tarafından ' en baskıcı rejimler' arasında gösterilen Türkmenistan'da neden konser verdin?' diye tepki gösterildi. Bunun üzerine açıklama yapan Lopez, özür dileyerek, "Ülkenin durumunu bilseydim gitmezdim" dedi. Konser, Türkmenistan'da büyük yatırımları olan Çin milli petrol şirketinin desteğiyle yapılmıştı. Yıllık 52 milyon dolarlık geliriyle en çok kazanan şarkıcılardan olan Lopez, kaç para aldığını açıklamadı. Kutlamalarda; Mustafa Sandal, Ziynet Sali ve Hüsnü Şenlendirici de konser vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...