Kocaman sonuca dayanamadı: İç acıtıcı bir yenilgi

Düzenleyen:
Kocaman sonuca dayanamadı: İç acıtıcı  bir yenilgi

SPOR Haberleri

“Hem şaşkın hem üzgünüm. Onlarca şut, orta denemesi, bu kadar pozisyon, gol yok! Zor olacak ama turu geçeceğiz”

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunun ilk maçında Vardar’a şok edici bir skorla 2-0 yenilen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, maçtan sonra hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Kocaman, “Hem şaşkınım, hem çok üzgünüm. İç acıtıcı, yürek burkucu bir sonuç oldu. Turu İstanbul’a zorlaştırarak bıraktık. Trabzonspor maçı öncesinde avantajlı skorla dönmek rahatlatacaktı bizi. Söyleyecek fazla bir şey yok! Onlarca şut ve orta denemesi, bu kadar pozisyon; gol yok! Rakibin hemen hemen hiç pozisyonu yokken bizim kendi kendimize attığımız goller var! Bugünkü oyunun üzerine iki takımı dengeye koyduğumuzda zor olmakla beraber turu geçeceğimize eminim. Yapacağımız şey hemen toparlanıp bundan sonraki maçlarda topu direklerden içeri geçirmeyi becermek!” ifadelerini kullandı. 

Üst düzey güvenlik
Fenerbahçe’nin Makedon takımı Vardar’a misafir olduğu karşılaşma öncesinde Üsküp şehrinde yüksek güvenlik önlemleri alındı. Stada gelen bütün araçlar bomba aramasından geçirilirken, gün boyunca şehirde helikopterler dolaştı. Çok sayıda asker ve polis de bu maç için görev yaparken herhangi bir tatsızlık yaşanmadı. 

Ozan Üsküp’te de ıslıklandı
Bir önceki turda Fenerbahçe’nin Sturm Graz ile İstanbul’da oynadığı karşılaşmada oyundan çıkarken ıslıklanan Ozan Tufan, Makedonya’da da yine aynı şoku yaşadı. Fenerbahçeli taraftarlar, 82. dakikada oyundan çıkan sarı-lacivertli futbolcuyu yuhaladılar. Takım arkadaşları genç oyuncuyu yedek kulübesinde teselli etti.

Valbuena turu istiyor
Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, 2-0’lık Vardar yenilgisini ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Valbuena, “Ama bunun rövanşı da olacak. Şimdi pazar günkü maça konsantre olalım” dedi. Sarı-lacivertli ekip pazar günü Kadıköy’de Trabzonspor’u ağırlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...