Gana Aslanı Asamoah geliyor

Düzenleyen:
Gana Aslanı Asamoah geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın el sıkıştığı 28 yaşındaki futbolcu, Juventuslu yöneticilere “Zorluk çıkarmayın” diye rest çekti

Galatasaray’ın bir süre kovalayıp anlaşmaya vardığı Kwadwo Asamoah gemileri yaktı. Sarı-kırmızılıların, her isteklerine evet demesine rağmen, hem oyuncuyu hem de Galatasaraylı yöneticileri bekletmeye devam eden Juventuslu yetkililer Asamoah’ın tepkisiyle karşılaştı. Ganalı futbolcu “Kariyer planımı size açıkladım. Galatasaray’a gitmek istiyorum. Sezon da başladı. Lütfen zorluk çıkarmayın” şeklinde çıkış yaparken, Galatasaray cephesine de durumu bildirdi. Sarı-kırmızılılar, sol bek bölgesine çare olarak gördüğü oyuncuyla 2,5 milyon avroda anlaşmış, İtalyanlara da 9 milyon avro ödeme yapmayı kabul etmişti. 5 sezondur Juventus’ta top koşturan 28 yaşındaki oyuncu çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

Plan ve  kadro aynı
Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, plan değiştirmeyi düşünmüyor. Kaptan Selçuk’un tam olarak iyileşmesiyle kafalarda soru işaretleri oluşurken, Hırvat hocanın yine Ndiaye ve Fernando ile başlayacağı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...