Bakan Albayrak, Avrupa'daki FETÖ'cüleri işaret etti: Gördüğümde boğazlarım

Düzenleyen:
Bakan Albayrak, Avrupa'daki FETÖ'cüleri işaret etti: Gördüğümde boğazlarım

POLİTİKA Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, FETÖ’nün dünyanın dört bir yerinde Türkiye’yi ve İslamı karalamak için iğrenç bir diaspora network’ü ile zehrini akıttığını söyledi.

Albayrak, “2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye’nin Yetişmiş İnsan Gücü/Ülke-Bölge Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları ve Değerlendirme Toplantısı”na katıldı. Bursiyerlere seslenen Albayrak, önümüzdeki 10 yıl içinde büyük bir ekonomik çarpışma ile karşı karşıya kalınacağını belirterek “Bu bir siyasi, askerî çarpışma ve çatışmayı doğurur mu? İnşallah doğurmaz” şeklinde konuştu. 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Albayrak, bin yıllık Türk tarihinde böyle bir ihanetin olmadığını söyledi. FETÖ ihanet şebekesinin dünyanın dört bir yanına dağıldığını kaydeden Albayrak şunları kaydetti: “Gittiğiniz ülkelerde görüyorsunuzdur. Yerinizde olsam ben zor sabrederdim, gördüğüm yerde boğazlarım yani... Kaçaklar, vatansızlar, hainler ama çok normal bir şekilde yaşıyorlar. Sabırlı olmak lazım, gördüğün yerde boğmamak için... Ama beyinleri öyle yıkanmış ki, sözde inandıkları kutsal davada, ne idiği belirsiz bir ihanet şebekesi ve onun başındaki terörist başıyla kendilerini kandırmaya devam ediyorlar. Kolay değil tabii, kutsal diye bir şeye ömrünü vakfetmişsin, bir bakmışsın ki bu yapı çökmüş. Bunun boş olduğunun ortaya çıkması şerefli ve haysiyetli bir insanın intiharını doğurur. Onlarda o da yok...”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...