Yılın transferine doğru! Florya'dan, Ümraniye'ye...

Düzenleyen:
Yılın transferine doğru! Florya'dan, Ümraniye'ye...

SPOR Haberleri

Transferin hızlı iki kulübü arasında flaş bir isim gündemde. Gözler, o oyuncunun üzerine çevrilmiş durumda.

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Transferde de aynı şekilde takımlar kadrolarına yeni oyuncuları katıyor. Yılın transferi ise bu ayın sonuna kadar büyük ihtimalle gerçekleşecek.

Beşiktaş, Galatasaray ile Selçuk İnan arasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor... Teknik patron Şenol Güneş'in takımda görmek istediği 32 yaşındaki yıldız orta saha, siyah beyazlılar için bir "fırsat transferi" olarak görülüyor.

Galatasaray'ın yenilenen kadrosunda forma şansı azalan, üstelik taraftarla arasına kara kedi giren Selçuk, Trabzonspor'dan eski hocası Güneş'in ilgisine her geçen gün daha sıcak bakıyor.

Sarı kırmızılı yönetim de 3 milyon Euro'luk yüksek maaş maliyetinden kurtulmak istediği kaptan için formül arıyor. Kulislerde konuşulan, Selçuk İnan'ın Galatasaray kurmaylarından bonservisini isteyeceği.

Kulüpte geçirdiği 6 senede 10 kupa kazanan milli futbolcunun, kolaylık gösterilmesi için yöneticilerle konuşacağı öğrenildi.

Beşiktaş da kesinlikle bonservis ödemeye yanaşmıyor, sadece bedelsiz olması halinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

Güneş, Oğuzhan, Tolgay, Necip, Atiba ve Medel alternatifleri bulunan orta sahayı Selçuk ile üç kulvarda başarı getirecek seviyeye çıkartacağına inanıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...