Şampiyonluk isteyen Trabzonspor, sofrasını iyice zenginleştiriyor

Düzenleyen:
Şampiyonluk isteyen Trabzonspor, sofrasını iyice zenginleştiriyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim Beşiktaş’ın eski 10 numarası Jose Sosa için Milan ile anlaştı, “ortaya karışık” yaptı.

Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak iki hafta sonunda 4 puana ulaşan ve henüz yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon şampiyonluğa ulaşmak için kadrosundaki son eksikleri de gidermeye hazırlanan bordo-mavili takım, teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda takıma katmak istediği Jose Sosa için son aşamaya geldi. Çinli yatırımcılar tarafından alınan ve bu sezon transfere 189 milyon avro harcayarak yeni bir takım kuran İtalyan ekibinde kadroda düşünülmeyen Sosa’nın da Trabzonspor’un teklifine oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Milan’dan ayrılmak istemese de teknik direktör Vincenzo Montella ile yaptığı görüşmenin ardından İtalyan ekibinde kalmasının kariyeri açısından olumsuz olacağını anlayan Arjantinli oyuncunun önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. 

Fener’i reddetti

İki sezon giydiği Beşiktaş formasıyla bir şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezonun başında 7,5 milyon avroya Milan’a transfer olan Sosa, bu takımda 18 maçta 3 asist yaptı. Geçen sezonun devre arasında Mehmet Ekici’yi kadroya katamayan Fenerbahçe’nin de gündemine gelen 32 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli ekibin büyük çabasına rağmen Milan’dan ayrılmamıştı. Öte yandan Sosa’nın kendisiyle aynı mevkide oynayan Yusuf Yazıcı’nın gelişimine de büyük katkı sağlayacağına inanan teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetime verdiği raporda “Yusuf’un önüne model olarak Sosa’yı koymamız ona hem mental hem de teknik anlamda olumlu yansır. İkisini beraber de kullanabilirim” dediği belirtildi.

Rodallega rest çekti

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın geride bıraktığımız iki haftada sadece iki dakika süre verdiği Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’nın yönetime ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi. Sosyal medya hesaplarından Trabzonspor’un futbolcusu olduğuna dair yazan bütün yazıları kaldıran 32 yaşındaki oyuncunun Süper Lig’den çok sayıda teklif aldığı ve bu teklifleri değerlendireceği belirtildi. Geçen sezonun devre arasında Trabzonspor’a katılan Rodallega, 15 maçta 6 gol attı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...