Sudan ucuz yıldız

Sudan ucuz yıldız

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a sudan ucuz yıldız, Savunmanın Messi'si denilen Pedro Franco için kulübüne 2.4 milyon kendisine de 5 yılda toplam 3 milyon euro ödeyecek.

Beşiktaş, "Savunmanın Messi'si" denilen Pedro Franco için kulübüne 2.4 milyon kendisine de 5 yılda toplam 3 milyon euro ödeyecek nbsp;Beşiktaş, bu sezon ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar Futbol Direktörü Önder Özen'in G.Amerika turu sırasında izleyip beğendiği Pedro Franco ile 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulüp, Millonarios'a oyuncunun transferine ilişkin 2.4 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek. Beşiktaş, "Savunmanın Messi'si" olarak gösterilen 22 yaşındaki Pedro Franco'ya ise 5 yılda toplam 3 milyon euro transfer ücreti ödeyecek. Kolombiyalı futbolcu, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında 750'şer bin euro, diğer üç sezonda ise 500'er bin euro alacak.
EN DEĞERLİ STOPER SEÇİLDİ
Genç yaşına rağmen kaptanlığa kadar yükselen ve Kolombiya Milli Takımı'nın da değişmez ismi olan Pedro Franco kulübü Millonarios'ta 103 maça çıktı ve 5 gol attı. Kolombiya'nın Bogota kentinde 23 Nisan 1991'de dünyaya gelen genç oyuncu, futbol hayatına Millonarios Kulübü'nde başladı ve Beşiktaş'a transfer olduğu döneme kadar aynı kulüpte oynadı. Genç yıldız, 2 sezon önce ülkesinde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapmış ve turnuva sonunda 'En değerli stoper' seçilmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...