Başbakan'dan Levent Kırca'ya sert cevap

Başbakan'dan Levent Kırca'ya sert cevap

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ak Parti grup toplantısında isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi. Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için "İstanbul kurtarılmıştır" sözlerini kullanan Kırca için "Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım" dedi. Başbakan Erdoğan bugün Ak Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı eylemlerine değindi. Erdoğan Levent Kırca'nın Londra'da Hyde Park'ta megafonla yaptığı konuşmayı eleştirdi ve şunları söyledi:
"ASLA CEZASIZ KALMAYACAK"
Biri çıkmış Londra'da İstanbul'un artık kurtarıldığından bahsediyor. Tüm bunlarla ilgili hukuk yollarını da çalıştıracağız. Bu da tabi sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. E bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Millet iradesini gasp etmek o kadar kolay değil.
LEVENT KIRCA NE DEMİŞTİ
1 Haziran'da Londra'da Hyde Park'ta yüzlerce kişi Gezi Parkı eylemcilerine destek gösterisi yaptı. Hükümet aleyhine sloganlar atan göstericiler döviz ve pankartlar ile de Gezi parkına yapılan çalışmanın durdurulmasını istedi. 'Azınlık' oyunu için Londra'da bulunan Levent Kırca da eyleme destek verdi. Kırca megafonla yaptığı konuşmada "İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiştir" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...