Maç sonrası susan Aykut Kocaman bir gün sonra konuştu!

Düzenleyen:
Maç sonrası susan Aykut Kocaman bir gün sonra konuştu!

SPOR Haberleri

Henüz ağustos ayı çıkmadan Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe’de tecrübeli teknik adam 2010-2011 sezonunu hatırlatarak şampiyon olacaklarını iddia etti

M. EMİN ULUÇ - Fenerbahçe’nin Makedon ekibi Vardar’a Kadıköy’de de yenilerek elenmesinin yankıları sürerken eleştiri oklarının hedefindeki teknik direktör Aykut Kocaman sessizliğini bozdu. Maç sonrası kısa bir açıklama yapıp soru kabul etmeden stattan ayrılan tecrübeli çalıştırıcı, dün sosyal medya üzerinden kısa bir basın açıklaması yaptı. “Çok istediğimiz bir maçın ardından, hayal kırıklığı duygusu ağır bastı. Aslında söyleyecek çok fazla bir şey de yoktu, her şey ortadaydı” diyen Kocaman, “Takım olarak çok arzu etmemize rağmen, sahada konuşamadık, kırılma anlarını lehimize çeviremedik. Hayatta olduğu gibi futbolda bazen kelimelerle anlatılamayacak zamanlar oluyor. Bugün yeni bir gün başladı. Şimdi gerekli tamiratı yapacağız, daha önce de yaptık, kimsenin şüphesi olmasın” ifadesiyle 2010-11 sezonunu hatırlatarak şampiyonluk inancını yineledi.

Camia tatmin olmadı
Ancak Aykut Kocaman’ın bu açıklamaları sarı-lacivertlileri çok da tatmin etmiş görünmüyor. Stadı protestolar eşliğinde terk eden taraftarların tepkisi sosyal medyada sürüyor. Yönetimi zamanında ve doğru transferler yapamamakla, Kocaman’ı yanlı oyuncu tercihi ve oyun kurgusuyla suçlayan taraftarlar, futbolcuların da formanın hakkını veremediğini düşünüyor. Yıldırım muhalifleri Ali Koç’un adını daha yüksek sesle anmaya başlarken, yönetim ve Kocaman kısa sürede kritik hamleler yaparak durumu toparlamayı hedefliyor. Yöneticiler, stoper, orta saha ve forvet transferlerini bir an önce çözüp takıma güç pompalamak için çabalarken, Kocaman da Gençlerbirliği karşısında net bir galibiyet alıp, taraftarı tribüne geri çekmek istiyor.

OZAN TUFAN’IN SİTEMİ: Anlam veremiyorum
Eleştiri oklarının hedefindeki Ozan Tufan, Vardar maçı sonrası soyunma odasında büyük bir üzüntü yaşadı. Tribün baskısından duyduğu rahatsızlığı sık sık dile getiren Ozan “Ben elimden geleni yapıyorum. Bu tepkiyi anlayamıyorum” derken, genç oyuncuyu teselli etmek takım arkadaşlarına düştü.

Konuşmaktan korkmam
Maç sonrası sessizliğinin üzüntüden olduğunu belirten teknik direktör Aykut Kocaman “Fenerbahçe tarihinin en zor dönemlerinde, gerekli açıklamaları yapmış birisi olarak konuşmaktan imtina etmeyeceğimi biliyorsunuz” dedi.

Git artık van Persie
Vardar maçı sonrası Robin van Persie’nin kalemi kırıldı. Yönetim, uzun süredir göndermeyi planladığı Hollandalı yıldıza bu sefer kapıyı kesin olarak gösterdi. Tribünlerin artık tahammül edemediği RvP’yi kesin olarak elden çıkaracak olan sarı-lacivertliler, bedelsiz fesih ihtimalini dahi masaya koymuş durumda.

Alper 2 hafta yok
Sezona kötü başlayan Fenerbahçe’nin formdaki nadir oyuncularından Alper Potuk’tan kötü haber geldi. Vardar maçının ilk yarısında sakatlanan Alper’in kasık bölgesinde yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan millî oyuncunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Van der Wiel Cagliari’de 
Serie A takımlarından Cagliari, Fenerbahçe’de forma giyen Gregory van der Wiel’i 3 yıllığına kadrosuna kattı.  İtalyan kulübü, sosyal medya hesaplarından üzerinde “Van Der Wiel” yazan 2 numaralı formanın görüntüsünü paylaşarak, 29 yaşındaki Hollandalı savunma oyuncusunu renklerine bağladığını duyurdu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...