ABD Trump’ın istifasını konuşuyor

Düzenleyen:
ABD Trump’ın istifasını konuşuyor

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump’ın her an istifa edebileceği öne sürüldü. Söz konusu iddiayı Amerikan haber dergisi Newsweek’te ABD’li siyasi analistlerden Keith Olbermann gündeme getirdi.

Eski bir MSNBC sunucusu olan Olbermann “Kısa bir süre içerisinde, Trump’ın başkanlığının sona ereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde ünlü Amerikalı yazar Tony Schwartz, Trump’ın başkanlığının fiilen bittiğini belirterek “Yıl sonuna kadar görevde kalırsa şaşarım. Sonbaharda ya da daha öncesinde istifa edebilir” demişti. Yine geçtiğimiz günlerde Amerikan Foreign Policy dergisinde bir yazı kaleme alan Georgetown Üniversitesi hukuk profesörü Rosa Brooks ise, Trump’ın başkanlıktan nasıl uzaklaştırılabileceğine dair ihtimalleri yazmıştı. Trump’tan kurtulmanın 4 yolu olduğunu belirten Brooks, bunlar arasında ‘görevden alınma ve ‘askerî darbe’nin olduğunu dile getirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...