Makam aracına haciz gelin başkandan pratik çözüm

Makam aracına haciz gelin başkandan pratik çözüm

GÜNDEM Haberleri

Yumurtalık ilçesine bağlı Zeytinbelli Belediyesinin makam aracına haciz konulunca, başkan vekili traktörünü makam aracı olarak kullanmaya başladı.

Yumurtalık ilçesine bağlı Zeytinbelli Belediyesinin makam aracına haciz konulunca, başkan vekili traktörünü makam aracı olarak kullanmaya başladı. Belediye Başkanı cezaevine girdiği için başkan vekilliği görevini üstlenen belediye meclis üyelerinden İsmet Coşkun, belediye hizmetlerini aksatmamak için gayret gösteriyor. Belediyeye ait makam aracı, elektrik borcu nedeniyle haczedilince traktörünü makam aracı gibi kullanan Coşkun, bu sayede belediye hizmetlerini sürdürmeye çalışıyor. Belediye Başkanı S.Ö'nün ihaleye fesat karıştırmak iddiasıyla tutuklandığını ve meclis üyelerinin oy birliğiyle başkan vekilliğine seçildiğini bildiren Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin elektrik şirketine olan 30 bin liralık borcu nedeniyle makam aracının haczedildiğini belirtti. Belediye hizmetlerini aksatmamak için traktörünü makam aracı gibi kullanmaya başladığını ifade eden Coşkun, şunları söyledi: nbsp;"Belediyenin elektrik şirketine olan 30 bin liralık borcu ödenemedi. Bu nedenle 4 Nisan'da belediyeye ait makam aracı haczedildi. 8 Nisan'da başkan vekili olarak seçildim. 01 F 1313 plakalı makam aracına hiç binemedim. Zaten belediyenin başka aracı da yok. Çiftçi çocuğu olduğum için traktörle gezmeye alışığım. Ben de halktan birisiyim, beldem için her türlü görevi yaparım. Tüm olumsuzluklara rağmen kendi traktörümü makam aracı yaparak belde halkıma hizmet ediyorum. Keşke paramız olsa da beldeme daha çok hizmet edebilsem. Zor şartlar altında görevimi yerine getirmeye çalışıyorum."
Çevre belde ve köylerdeki cenaze ve düğün merasimlerine traktörüyle gittiğini dile getiren Coşkun, yine traktörle Zeytinbelli plajında denetleme yaptığını anlattı.
Belde halkı da, çalışmalarını takdirle karşıladıkları Başkan Vekili Coşkun'un beldenin her türlü sorunuyla ilgilendiğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...