Hoş geldin Fener

Düzenleyen:
Hoş geldin Fener

SPOR Haberleri

Hafta içi Vardar’a elenerek büyük şok yaşayan F.Bahçe, başkentte 9 kişi kalan G.Birliği karşısında çok zorlandıHalil İbrahim’in kendi kalesini vurmasıyla öne geçen Kanarya, A. Oğuz’un penaltısına Ozan Tufan’la cevap verdi

M.EMİN ULUÇ

Sezona istediği gibi başlayamayan iki takım Gençlerbirliği ile Fenerbahçe Ankara’da kozlarını paylaştı. Başkent ekibinin hocası Ümit Özat sahaya beklenen kadrosuyla çıkarken, yeni transferler Giuliano ve Soldado’ya ilk 11’de şans tanıyan Aykut Kocaman kaleyi bir kez daha Volkan’a teslim etmiş, taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Ozan Tufan’dan da vazgeçmemişti. Avrupa’dan elendikten sonra ligde ilk galibiyetini alarak taraftarından özür dilemek isteyen sarı-lacivertliler maça beklenen tempoda başlayamadı ama şansın da yardımıyla öne geçmeyi başardı. Valbuena her zamanki hareketli ve arzulu oyunuyla takımı atağa kaldırmaya çalışırken, Soldado da gayretli bir görüntü veriyordu. Ancak Giuliano topla buluşmakta zorluk çekiyor, Dirar ise neredeyse buluştuğu her topu eziyordu. Gençler ise özellikle Rantie’yle etkili olmaya çalışıyordu.
>Günü Ozan kurtardı
İki takım da takım oyunundan uzak bir görüntü sergilerken, 20’de Valbuena’nın soldan ortasına Soldado’yla birlikte yükselen Halil İbrahim’in ters kafa vuruşunda Hopf çaresiz kaldı: 1-0. Soldado’nun 27’deki kafa vuruşu uzak kale direğini yalayarak auta çıkarken, 34’te skor eşitlendi. Skrtel’in ceza sahası içinde Ahmet İlhan’a yaptığı faulle kazanılan penaltıyı Ahmet Oğuz gole çevirdi: 1-1. Skorla birlikte oyun da dengelenmişti ki, 42’de Hasan Ali’ye yaptığı faulle kırmızı gören Rantie, Gençler’i 10 kişi bıraktı. Eksik rakibi karşısında ikinci yarıya Dirar-Aatıf, Hasan Ali-İsmail değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe hücumda biraz daha hareketli bir görüntü çizmeye başladı. Aatıf’ın tempo kattığı sarı-lacivertliler 67’de Ozan’ın sağdan yapılan ortada topu arka direkte düzeltip kaleye göndermesiyle üstünlüğü yakaladı: 2-1. Murat Duruer 85’te ikinci sarıdan kırmızı görünce ev sahibi 9 kişi kaldı. Fenerbahçe futboluyla tat vermese de ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...