Cicinho Sivasspor'da

Cicinho Sivasspor'da

SPOR Haberleri

Sivasspor ilk transfer bombasını Cicinho ile patlattı. Yiğidolar, bir dönem Real Madrid forması giyen Brezilyalı Cicinho ile prensip anlaşmasına vardı.

Brezilyalı efsane Roberto Carlos'u takımın başına getirerek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, önemli bir transfere imza attı. Kırmızı-beyazlılar, 2006-2007 sezonunda Real Madrid forması giyen Brezilyalı Cicinho ile el sıkıştı. nbsp;2007 ile 2012 arasında Roma'daki performansıyla Avrupa'nın en dikkat çeken sağ beklerinden olan Cicinho, Sivasspor'un teklifine evet dedi. 33 yaşındaki Cicinho, 15 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giydi.Sivasspor'un forvet transferi için gündeminde Milan Baros bulunuyor. 2008'de Galatasaray'a gelen ve geçen devre arasında Banik Bostrava'ya transfer olan Milan Baros, Sivasspor'un teklifine sıcak bakıyor. nbsp; nbsp;Brezilyalı nbsp;yıldızın bugün #x2;İstanbul'a geleceği bildirildi. Bu arada Sivasspor, Hayrettin ve Mehmet Nas nbsp;ile yollarını ayırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...