Kara: Festivaller manevi güç veriyor

Düzenleyen:
Kara: Festivaller manevi  güç veriyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İlk defa yapılan Trabzon Uluslararası Film Festivali’nde mükâfat alan Mustafa Kara, festivallerin kendisini motive ettiğini söyledi.

İlk defa yapılan Trabzon Uluslararası Film Festivali’nde mükâfat alan Mustafa Kara, festivallerin kendisini motive ettiğini söyledi. ‘Kalandar Soğuğu’ filmiyle  ‘En İyi Yönetmen’ dalında ‘Altın Kemençe’nin sahibi olan Kara, Trabzon’da bir film festivalinin başlamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kara, ‘Kalandar Soğuğu’nun Karadeniz insanının hayata tutunma çabasını anlatan bir film olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: Mücadelemiz, yolculuğuna Trabzon’dan başladı ve çok uzun sürdü. Filmde görülen mücadelenin 20 katını da biz film çekerken verdik. O anlamda filmle de vedalaştığımız süreçte Trabzon Film Festivali’nin başlaması hoşumuza gitti. Ödüle layık görülmek ayrıca onore etti, iyi de ödülleri var. Bir sonraki filmi yapabilmek için beni maddi ve manevi olarak motive edecek, çalışmama fırsat tanıyacak bir karşılığı oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...