Millîlerin taç atışı sosyal medyayı salladı

Millîlerin taç atışı sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri

İkinci yarıda Ukrayna yarı sahasında ay-yıldızlıların kullandığı taç atışı günün alay konusu oldu.

Birbirinden habersiz çizgiye gelen Şener ve Arda, aynı anda tacı kullandı. Hakem oyunu devam ettirirken, pozisyon Arda'nın kullandığı topla devam etti. Bu görüntü sosyal medyada büyük tepki toplarken, 'İşte Milli Takımın özeti' yorumlarını da beraberinde getirdi

EMRE: UKRAYNA HAK ETTİ
ÜÇ yıl aradan sonra Milli Takım'a dönen Emre Belözoğlu önemli itiraflarda bulundu. Tecrübeli yıldız şunları söyledi: "Oyunun hakkı Ukrayna'nın kazanmasıydı. Daha iyi konsantre olmuşlardı. Daha organizeydiler. Bugünü bir kenara bırakmak gerekiyor. Önümüzde Hırvatistan maçı var. Ukrayna'dan daha iyi bir takım Hırvatistan. Bütün oyuncu grubu olarak elimizden geleni yaparız umarım."

847 
Ukrayna karşında kaptan olarak sahaya çıkan Emre Belözoğlu, en son 9 Eylül 2014 tarihinde (847 gün önce) İzlanda'ya karşı oynanan maçta pazubandını takmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...