Galatasaray aradığı sol beki buldu: Tagliafico...

Düzenleyen:
Galatasaray aradığı sol beki buldu: Tagliafico...

SPOR Haberleri

Juventus'un vermeyi kabul etmediği Kwadwo Asamoah transferini şimdilik rafa kaldıran Galatasaray, sol bek çalışmalarını hızlandırdı.

Avrupa'da transferin sona ermesinin ardından 5 günü daha bulunan sarı kırmızılılar aradığı ismi Güney Amerika'da buldu. Uzun süredir bu mevkii için araştırma yapan Galatasaray, Arjantin Milli Takımı'nın sol beki Nicolas Tagliafico'da karar kıldı.
 
4 MİLYON EURO'YA BİTECEK
 
İngiltere'nin Newcastle United takımının elinden kaçırdığı 25 yaşındaki Taliafico için gerekli hazırlıkları tamamlayan Galatasaray, Independiente Kulübü ile temasa geçecek. Kırmızı - beyazlıların 4 milyon eruo bonservis bedeli belirlediği genç sol bek için bu rakamı ödemeye hazır olan Aslan, görüşmelere hemen başlayacak. 
Sarı kırmızılıların Independiente Kulübü'nün Bşakan Yardımcısı olan Türk asıllı Noray Nakis'ten de destek alacağı bildirildi. (AçıkMertKorkusuzSpor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...