Arda Turan'dan o fotoğraf için açıklama

Arda Turan'dan o fotoğraf için açıklama

SPOR Haberleri

Millî futbolcu Arda Turan, Ukrayna maçı sonrası sosyal medyada yayılan kulübe fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı.

Milli takım oyuncusu Arda Turan, Beyaz TV'de canlı yayına katıldı. Turan, Ukrayna maçı sonrası sosyal medyada yayılan kulübe fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı. Arda Turan'ın yaptığı açıklamlardan satır başları:

Şu fotoğrafı koyup, hiç dakika oynamamış oyuncuları konuşmak doğru değil. Maçtan 2 saat önce o fotoğraf. Birine saldırmak çok hatalı bir davranış ama bu Bilal Meşe'ye olduğu için değil, bir şiddet davranışı olduğundan dolayı hatadır. İnsanların arkasından yalan söylemek, iftira atmak... Bunlar daha büyük yanlıştır. Beni hala paracı sanıyorlar, üstümde kaldı.

İnsanlar, biz maç oynanırken yedek kulübesinde böyle oturduğumuzu sanıyor. Sıkıntı orada. Euro 2016'da bütün dünyanın gözü önünde ıslıklandım. Ne yaptım ben?

Barcelona ile 3 senelik kontratım var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Taraftarın beni Galatasaray'da görmek istemediğini biliyorum. Kariyerimi Barcelona'da sürdüreceğim. Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Ben Barcelona'da çalışır aslan gibi oynarım, kimse merak etmesin.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...