Bayram dönüşü trafik yoğunluğu devam ediyor

Düzenleyen:
Bayram dönüşü trafik yoğunluğu devam ediyor

YAŞAM Haberleri

Bayram dönüşü trafik yoğunluğu dün gece sabaha kadar devam etti. 10 günlük tatil dönüşü sırasında İstanbul'a dönüş yollarında uzun araç kuyrukları oluştu. Tatilin son günü olması nedeniyle trafik yoğunluğunun bugün de Kocaeli TEM Otoyolu'nda devam ediyor. Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçiş ise yarın sabah 07.00'de sona erecek.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi, bayramın son gününde de Kocaeli TEM Otoyolu'nda devam ediyor.Kurban Bayramı tatili nedeniyle araçlarıyla memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi bayramın üçüncü gününde sabah erken saatlerde başlamıştı. İstanbul yönünde dönüşe geçen tatilcileri taşıyan araçlar, bayramın dördüncü gününde de Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafiği durma noktasına getirdi. Sabahın erken saatlerinde yeniden başlayan trafik yoğunluğu nedeniyle İzmit Bekirdere viyadükleri ile Gültepe Tünelleri arasında araçlar ağır ağır ilerlemeyi sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...