Orman’ın dünyası!

Düzenleyen:
Orman’ın dünyası!

SPOR Haberleri

Beş senelik süre zarfında her şeyi gören ve son iki sezonunu şampiyonlukla taçlandıran siyah-beyazlıların patronu, Avrupa’da başarıyla beraber kitlesini artırmak ve bunu paraya çevirmek istiyor

Kara Kartal çok şey gördü Fikret Orman döneminde. Stadı olmadan göçebe yaşamla gelen şampiyonluğun tabii ki yeri ayrıydı. Şu anda ise çok farklı bir vizyon var. ‘Feda’ diyen, ‘Cefa’ çeken ve ‘Sefa’ sürmeye çalışan Beşiktaş Başkanı her gittiği platformda dilinden düşürmediği bir ‘dünyası’ var. Nedir bu dünya? “Dünya Kulübü olma” hayali... Evet hayal gibi görünebilir ama Beşiktaş Kulübü Başkanı buna inanıyor ve camiasını inandırmak istiyor. Nasıl mı? Çin’e giderek, kitlelere “Beşiktaş markasını” göstererek. Pepe gibi bir dünya markasını transfer ederek. Ardından Negredo ve Medel ile çevreyi genişleterek.
> Sportif başarı şart
Bakıyorsunuz şu anda Beşiktaş’ın kadrosunda Portekizli, Kanadalı, Şilili, Brezilyalı, İspanyol, Hollandalı oyuncular var. Zaten bu isimler arasında Quaresma ve Pepe’nin marka değeri tartışılmaz. Gerek kadro yapılanmasında gerekse sosyal mecrada “dünya” hedefine ulaşmak adına atılımlar yapan başkan önümüzdeki süreçte farklı planlar içerisinde. Yeni sezon öncesindeki kamp dönemlerini paraya çevirmek isteyen Fikret Orman, lisanslı ürün satışıyla da ciddi bir gelir kalemi hesabı içerisinde. Özel maçlar, kampanyalar, ses getirecek transferlerle dünya zincirinin halkasını genişletmek isteyen Orman “Bütün bunları yapabilmemiz için sportif başarı ve sempati kazanmak önemli” görüşünde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...