Balık avlamak için girdiği deniz hayatını kararttı!

Düzenleyen:
Balık avlamak için girdiği deniz hayatını kararttı!

YAŞAM Haberleri

Peru'da yaşayan Alejandro Ramos Martines, balık tutmak için denize daldı. Martines, hızlı bir şekilde denizden çıkan adam nadir görülen bir hastalığa yakalandı.

Peru'da yaşayan Alejandro Ramos Martines, balık tutmak için denize daldı. Martines, hızlı bir şekilde denizden çıkan adam nadir görülen bir hastalığa yakalandı. Vücudunun belirli kısımlarının nitrojen dolduğu belirtilen adam, doktorların müdahalesine rağmen vücudundaki havalardan kurtulamıyor... Denizin yüzeyindeki deniz canlılarını toparlamak için denize dalan adamın hayatı daha sonra yaşadıkları nedeniyle kâbusa döndü. Adamın kanına karıştığı belirtilen nitrojenin vücudunun belirli bölgelerinde büyük şişliklere yol açtığı ve doktorların uzun süren tedavilerin ardından adamın vücudunun yüzde 30'unun azaltıldığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...