Son aslan Lotovlevici

Düzenleyen:
Son aslan Lotovlevici

SPOR Haberleri

Dursun Özbek bu defa iç hatlar uçağı indirdi. Igor Tudor’un çok istediği Rumen savunmacı bugün sağlık kontrolünün ardından 1+1 yıllık imza atacak

Süper Lig’de sezona fırtına gibi başlayan G.Saray uzun süredir uğraştığı sol bek transferini de nihayet bitirdi. Sarı-kırmızılılar Karabükspor’un Rumen savunma oyuncusu Iasmin Latovlevici’yi renklerine kattı. Galatasaray Igor Tudor’un eski öğrencisi için Karabükspor’a 550 bin avro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-kırmızılılar oyuncuyla 800 bin avro karşılığında anlaşırken kontratı 1+1 yıl olarak belirledi. Latovlevici bu sabah sağlık kontrolünden geçecek ve ardından yeni takımına imzayı atacak. 
Tudor çok rahatlayacak
Geride kalan sezonda 30 maçta Karabükspor formasını terleten 31 yaşındaki deneyimli sol bel 3 gol, 3 asist kaydetti. Lige aslında bir sağ bek olan Martin Linnes’i sol beke kaydırarak başlayan Tudor’un eli Latovlevici transferi ile hayli rahatlayacak. Sezon başındaki sakatlığı sebebiyle Karabükspor’da bu sene henüz forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu Tudor’la tekrar çalışacağı için mutlu olduğunu söyledi. Öte yandan Latovlevici için daha önce ödenen en yüksek bonservis ücreti, Steaua Bükreş’in Poli Timisoara’ya ödediği 600 bin avroydu. Latovlevici, transferin tamamlanmasıyla birlikte kendi bonservis rekorunu da kırmış olacak. 

Son aslan Lotovlevici

 

Türkiye farkı
G.Saray’ın Latovlevici transferini refiklerimizden önce dünkü nüshamızda bu şekilde duyurmuştuk. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...