Sivas 4 Eylül Stadı'nın yerine ne yapılacak?

Düzenleyen:
Sivas 4 Eylül Stadı'nın yerine ne yapılacak?

SPOR Haberleri

Sivasspor'un yıllarca müsabakalarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yıkılmasının ardından bölgenin yeşil alan olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un yıllarca müsabakalarını oynadığı Eski 4 Eylül Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandığı bildirildi.  Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Davut Gül, stadyumdaki yıkım çalışmalarını inceleyerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile yetkililerden bilgi aldı. Yeni stadyumun yapılması karşılığında arazinin TOKİ'ye verildiğini ancak kamuoyunda bu alanın Sivas'a kazandırılması gerektiği dillendirilince Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla bölgenin yeşil alan ve meydan yapılmasına karar verildiğini anımsatan Gül, alanda uygulanacak proje için fikir yarışması düzenleneceğini belirtti.

Sivas 4 Eylül Stadı'nın yerine ne yapılacak?Sivas 4 Eylül Stadı'nın yerine ne yapılacak?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...