Beşiktaş'ta 2 ayrılık

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta 2 ayrılık

SPOR Haberleri

Beşiktaş, iki futbolcusu ile yollarını ayırdı. Siyah Beyazlılar, Pedro Franco'yu Boluspor'a, altyapısından yetiştirdiği Sedat Şahintürk'ü ise Balıkesirspor'a kiraladı.

Transfer döneminin kapanmasına saatlar kala, Beşiktaş iki oyuncusu ile yollarını ayırdı. Siyah Beyazlılar, yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Pedro Franco'yu sezon sonuna kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a kiraladı. Kolombiyalı futbolcunun 500 bin Euro olan yıllık ücretinin 350 bin Euro'sunu Beşiktaş, 150 bin Euro'sunu ise Boluspor ödeyecek. 

Siyah Beyazlılar, altyapısında yetişen ve geçen sezon a takımla maçlara çıkmaya başlayan Sedat Şahintürk'ü TFF 1. Lig'den Balikesirspor'a kiraladı.

Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve bir süredir u-21 takımı ile antrenmanlara çıkan Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Alexander Milosevic ise takımda kaldı. Ciddi teklif gelmeyen bu üç oyuncu da, antrenmanlarına u-21 takımı ile devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...