Türkiye macerası bitti! Fenerbahçe'de operasyon...

Düzenleyen:
Türkiye macerası bitti! Fenerbahçe'de operasyon...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Tottenham’ın 23 yaşındaki golcüsü Vincent Janssen’i 1 yıllığına kiraladı. Takımdan ayrılacak yabancı oyuncu ise belli oldu.

Ve Fenerbahçe'den beklenen santrfor hamlesi geldi. Sarı-lacivertliler, Tottenham'ın Hollandalı santrforu Vincent Janssen'i renklerine kattı. Bunun sonucunda da takımda yapılacak operasyon sonucu ayrılacak isim belli oldu.

14 yabancısı bulunan Fenerbahçe, Vincent Janssen'e yer açmak için Van Persie'den vazgeçiyor. 3-6 hafta arası oynayamayacak RVP'ye çıkartılan lig lisansı iptal edilecek.

23 yaşındaki yeni transfer Janssen, 2.5 milyon Euro karşılığı 1 yıllığına; satın alma opsiyonu olmadan kiralandı. AZ Alkmaar'da 34 maçta 22 gol attıktan sonra 2016'da 22 milyon Euro'ya Londra'nın yolunu tutan Hollandalı, burada kendini gösteremeyince F.Bahçe'ye geldi.

Janssen, Tottenham formasıyla 27 maçta 2 kez fileleri havalandırabilmişti.

Feyenoord altyapısından yetişip bitiriciliğiyle öne çıkan Vincent Janssen, Hollanda'da gol krallığı yaşamasına rağmen İngiliz futboluna uyum sağlayamadı.

1.83 m. boyundaki futbolcu, kaleye en yakın isim olarak pas alışverişine girebilen, son vuruş becerisi olan ancak konsantrasyon sorunları yaşayan bir futbolcu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...