Trabzonspor yeni transferleri için tören düzenledi

Düzenleyen:
Trabzonspor yeni transferleri için tören düzenledi

SPOR Haberleri

Başkan Usta “Çok iyi bir Trabzonspor’u hep birlikte göreceğiz. Amacımız başarılı ve zirvede olan bir Trabzonspor inşa etmek” dedi

Karadeniz ekibinde camia uzun süredir takviye bekliyordu ve o beklenti transferin son gününde hayata geçti. Eski Trabzonsporlu Volkan Şen ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, Jose Sosa (Milan) ve Tomas Hubocan (Marsilya) satın alma opsiyonlu ile kiralandı. “Zor süreçlerden bugüne ulaştık” diyen başkan Muharrem Usta “Çok değerli futbolcularımızla yeni transferlerimizle 2017-2018 sezonunda çok ama çok iyi bir Trabzonspor’u hep birlikte göreceğiz. Bütün amacımız çok başarılı, zirvede olan bir Trabzonspor inşa edebilmek. Trabzonspor’un nice şampiyonluk ve başarılarını birlikte yakalamak ümidiyle yeni transferlere ‘hoş geldiniz’ diyorum” diye konuştu. 
> Dışarıdakiler daha pahalıydı
Trabzonspor’un uzun zamandan sonra 24-25 kişilik bir kadrosu olduğunu da belirten Usta “Göreve geleli 2 yıl oldu. Bir takımımız oluyordu 24-25 kişi. Takıma girmeyen, dışarıda da 15 kişilik kadromuz bulunuyordu. Bu kadronun maliyeti şu andaki 3, transferin 2 katı kadardı. Biz bu yıl ‘Oynamayan, gereksiz ağır yükün altından kurtulalım’ dedik. Çok uzun zamandan sonra ilk defa bunu gerçekleştirdik. Artık Trabzonspor gibi kulüp, asla kabul edilemeyecek bir sırada bulunmamalı. Bundan sonraki yıllarla ilgili daha iyi planlama yapar duruma geldik” dedi.

TOMAS HUBOCAN:  “Türkiye’de önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Başkanım ve beni buraya öneren herkese çok teşekkür ediyorum. Ben dün geldiğimden beri havalimanında, şehirde olsun, kulübün ne kadar büyük olduğunu hissettim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok çalışacağız. İnanıyorum ki, bu yılın sonunda hedefimize ulaşacağız.” 

VOLKAN ŞEN: “Menajerim ve başkanıma tekrar Trabzonspor’a geri dönmek istediğimi iletmiştim. Burak Yılmaz bana destek oldu ve transferimde etkisi var. Bana inanıyordu. İnşallah sahada sadece futbola odaklanıp elimden gelenin en iyisini yaparak takıma, skora katkı sağlamak istiyorum. Bu forma altında çok başarılı olmak istiyorum.” 

JOSE SOSA: “Benim için zor ama güzel bir karar oldu. Önemli bir sene. Hepimiz kenetlenmeliyiz. Hep beraber bunu başaracağımıza inanıyorum. Bir an önce takıma katkı sağlamak istiyorum. Beşiktaş hakkında konuşmak gerçekten zor. Resmî olarak teklif gelmedi. Bu anın tadını çıkarmak, burayı konuşmak benim için daha önemli.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...