Arjantinli star Juventus'u adeta tek başına yıktı

Düzenleyen:
Arjantinli star Juventus'u adeta tek başına yıktı

SPOR Haberleri

Barça Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk grup maçında Messi (2) ve Rakitic’in golleriyle üç puana uzandı

Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti Juventus bu sezon D Grubu’ndaki ilk maçını Messi’li Barcelona ile üstelik Nou Camp’ta oynama şanssızlığı yaşadı. Arjantinli süper star futbolu ve golleriyle baş döndürdüğü gecede Katalan ekibi sahadan 3-0 galip ayrıldı. Barcelona’da millî futbolcu Arda Turan sakatlığı sebebiyle mücadelede forma giymezken, Juventus’ta ise savunmanın önemli ismi Chiellini sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. 

Buffon’u ilk defa avladı
Barcelona, topa daha çok sahip olduğu ilk yarının son dakikasında golü buldu. Messi tecrübeli kaleci Buffon’u kariyerinde ilk defa avlamayı başardı ve Katalan devi soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti. İkinci yarıya da etkili başlayan Barcelona, 56. dakikada Rakitic’in kaydettiği golle farkı 2’ye çıkardı. 69. dakikada sahneye bir kere daha Messi çıktı ve attığı şık golle durumu 3-0 yaptı. Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmadı ve Barcelona sahadan 3-0 galip ayrılarak gruba 3 puanla başladı. Grubun diğer maçında Sporting Lizbon deplasmanda Olimpiakos’u 3-2 mağlup etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...