Mursi'nin gidişini böyle kutluyorlar

/ Kaynak: İHA
Mursi'nin gidişini böyle kutluyorlar

DÜNYA Haberleri  / İHA

Mısır'da Genelkurmay Başkanı Abdülfettah el Sisi'nin ordunun yönetime el koyduğunu açıklaması sonrası binlerce Mursi karşıtı sokaklara dökülerek kutlama yaptı.

Mısır'da Genelkurmay Başkanı Abdülfettah el Sisi'nin ordunun yönetime el koyduğunu açıklaması sonrası binlerce Mursi karşıtı sokaklara dökülerek kutlama yaptı. nbsp;Tahrir Meydanı'nda Mursi'nin istifasını isteyen gruplar alınan karar sonrası sevinç gösterilerinde bulunurken meydanda havai fişekler ile kutlamalar yapıldı. Sabaha kadar korna çalarak kutlamalarda bulunan Mursi karşıtları sloganlar atarak Mursi'nin gidişini doyasıya kutladı. Ordudan kutlama yapanlara herhangi bir müdahale yapılmadığı ifade edilirken Müslüman Kardeşler kanadından yapılan açıklamada ise ordunun belirli noktalarda girişleri kapadığı ve müdahalelerde bulunduğu ifade edildi.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...