Galatasaray taraftarı Kasımpaşa maçına akın edecek

Düzenleyen:
Galatasaray taraftarı Kasımpaşa maçına akın edecek

SPOR Haberleri

İlk 3 maçta rakiplerini buldozer gibi ezen, ancak geçen hafta Antalyaspor maçında kötü oyunuyla şaşırtan G.Saray’da futbolcular dolu tribünler önünde kazanıp taraftarlarının gönlünü almak istiyor

Burhan Can Terzi - Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında bugün Kasımpaşa’yı ağırlayacak. İlk üç haftada Kayseri, Osmanlıspor ve Sivas maçlarında aldığı sonuçlar ve ortaya koyduğu futbolla hayranlık uyandıran sarı-kırmızılıların, Antalya’daki isteksiz hali şaşkınlığa sebep olmuştu. Akdeniz’de 2 puan bırakan ve önceki maçlardaki agresifliği gösteremeyen Tudor’un Aslanları, sadece bir beraberlikle bozulan havayı tekrar yerine getirmek için Kasımpaşa maçına çok farklı hazırlandı. Hırvat teknik adam ve kurmayları hem Antalya maçındaki hataları değerlendirip hem de 4 maçta 7 puan toplayan ve güçlü bir hücum hattına sahip Kasımpaşa’nın oyun organizasyonlarını adeta ezberletti. Igor Tudor kritik karşılaşma öncesi oyuncularından ilk 3 haftadaki saldırganlığı göstermelerini istedi.

3 golden aşağı atmıyor
Galatasaraylı futbolcular taraftarlara geçen haftaki oyunu unutturmak istiyor. Kombine bilet rakamları 40 bin barajına ulaşırken, Kasımpaşa maçı için satışa çıkan biletlerin büyük kısmı tükendi. Son iki sezondur taraftarı tribüne çekmeyi başaramayan sarı-kırmızılı takım uzun süre sonra kapalı gişe oynayacak. Galatasaray’ın ligin ilk haftasında oynadığı Kayserispor maçını 31 bin 394, 3. haftadaki Sivasspor maçını ise 44 bin 693 kişi izlemişti.  Bu sezon evinde oynadığı 2 maçta toplam 7 gol kaydeden sarı-kırmızılılar sahasında 3’ten aşağısını atmıyor. Evinde oynadığı maçlarda adeta topu rakibe göstermeyen G.Saray istatistiklerde yüzde 60’ın altına inmezken, 15 şut barajını da zorluyor. Sarı-kırmızılıların arzusu Kasımpaşa maçında rakamları daha üst seviyeye çekmek.  

Duran toplara dikkat
Galatasaray’ın bu sezon Süper Lig’de kalesinde gördüğü üç gol de duran toplardan geldi. Kasımpaşa da ligdeki son dört golünün üçünü duran toplardan buldu. Bu durum Galatasaray Teknik direktörü Igor Tudor’u kaygılandırırken, Hırvat hoca bu konuda uyarılarda bulundu. 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...