Galatasaray yeniden Arda'nın peşinde

Galatasaray yeniden Arda'nın peşinde

SPOR Haberleri

Galatasaray yeniden Arda'nın peşinde, Başkanı Ünal Aysal, 'Chelsea'ye gitmezse harekete geçeriz' dediği Arda Turan için geri sayıma geçti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Chelsea'ye gitmezse harekete geçeriz" dediği Arda Turan için geri sayıma geçti. Premier Lig hayali sebebiyle haftalardır Arda için girişimde bulunmayan Aysal, bu transfer için hazırlık içine girdi. 2 yıl önce Arda Turan'ı Atletico Madrid'e 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satan Başkan Ünal Aysal, önümüzdeki günlerde İspanyolların kapısını aynı teklif ile çalacak. Aysal, çok yakın bir dostluğa sahip olduğu Atletico Madrid Kulübü Başkanı Gil Marin ile bizzat kendisi görüşecek. Aysal, yabancı kuralı sebebiyle de Farfan ve Nani gibi isimler yerine aynı maliyet ile Arda Turan'ı yeniden G.Saray'a kazandırmanın hesaplarını yapıyor. nbsp;G.SARAY, YENİ TRANSFER LİSTESİ HAZIRLIYOR Cimbom başa döndü. nbsp;Gökhan İnler, Farfan, Nani, Melo, Carlinhos ve Obi Mikel'i bir türlü bitiremeyen sarı-kırmızılılar, yeni adaylar için kolları sıvadı. nbsp;G.Saray transfer çalışmalarında yeniden başa döndü. Gökhan İnler, Farfan, Nani, Melo, Carlinhos ve Obi Mikel'e sarı-kırmızılı formayı giydirmek için yoğun çaba harcayan yönetim, kulüplerin ve futbolcuların el yakan talepleri sonrası geri adım atmak zorunda kaldı. Yabancıdaki 6+0+4 kuralı sonrasında ön libero problemini Gökhan İnler'le çözmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu futbolcunun "3.5 milyon eurodan aşağı olmaz" şeklindeki tavrı sonrası geri adım atmak zorunda kaldı. 1.5 yıldır transferi için uğraş verilen Carlinhos'la ön protokol imzalayan Cimbom, geçen yıl sol bekte başarılı bir performans gösteren Riera'nın "Gitmiyorum" şeklinde diretmesi ve Hakan Balta'nın da biten sözleşmesinin yenilenmesi sonrasında Brezilyalı oyuncuyu askıya aldı.
MELO'NUN YERİNE WELLINGTON
Sarı-kırmızılılar, transferde en çok uğraştığı Farfan'dan vazgeçmiş durumda. Perulu oyuncu için önce 7 milyon euro isteyen Schalke'nin, 12 milyon euro çıkması ve ödeme garantisi istemesi, bu transferi de çıkmaza soktu. Obi Mikel konusunda da yüksek bonservis engeline takılan G.Saray, Nani'de de umduğunu bulamadı. Portekizli yıldızın David Moyes'in takımın başına gelmesi sonrası M.United'dan ayrılma fikrini değiştirmesi, bu transferi suya düşürdü. Önceliğini ön libero pozisyonuna veren yönetim, Melo ile anlaşma sağladı. Ancak Brezilyalının son anda küçük bir zam istemesi Başkan Aysal'ı kızdırdı. Bunun üzerine Wellington'a yönelen Cimbom, 22 yaşındaki oyuncunun kulübü Sao Paolo'ya satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulundu.
AB teklifi 2 yıllık
-Yönetici Sedat Doğan, yönetim olarak iki yıl önce AB statüsündeki oyunculara serbestlik tanınması ile ilgili projeyi masaya yatırdıklarını ancak Başkan Aysal'ın, o dönem şike konusundaki kritik süreçten dolayı konuyu TFF'ye taşımadığını dile getirdi. Doğan ayrıca Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon TT Arena'da oynama isteği hakkında duruşlarının net olduğunu belirtti.
Çift antrenman
-Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü start veren G.Saray, dün sabah ve akşam olmak üzere yaptığı 2 antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sabah bir grup oyuncu Liv Hospital'de sağlık kontrolünden geçerken, diğer grup ısınma hareketleri ve koşu gerçekleştirdi. Akşam ise fizik kondisyona yönelik özel bir çalışma uygulandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...