Eylemcileri sakinleştiren başkan soyuldu

/ Kaynak: CHA
Eylemcileri sakinleştiren başkan soyuldu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Bursa'nın Keles ilçesinde Kozağacı Vadisi'ne yapılması planlanan termik santralin ÇED toplantısında ilginç bir olay yaşandı.

Bursa'nın Keles ilçesinde Kozağacı Vadisi'ne yapılması planlanan termik santralin ÇED toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Köylülerin tepkisi nedeniyle yapılamayan ÇED toplantısında, eylemcileri sakinleştirmek isteyen Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak'ın, 150 TL'si henüz kimliği belirlenemeyen yan kesici tarafından çalındı. Başkan Kaynak, hırsızlık olayından eylemden sonra gazetecilerle birlikte çay içerken haberdar oldu. Sigara almak için elini cebine atan Kaynak, her iki cebide boş çıkınca yankesicilik olayını öğrenmiş oldu. Başkan Kaynak, "Biz vatandaşları sakinleştirmek isterken, yankesiciler cebimizdeki 150 lirayı almış." dedi. Keles Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılması planlanan ÇED toplantısı köylülerin tepkisi üzerine iptal edildi
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...