Ersun Yanal başarı sözü verdi

Düzenleyen:
Ersun Yanal başarı sözü verdi

SPOR Haberleri

Alanyaspor’a 4-3 yenilerek taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor’da hedef tahtasındaki isim olan teknik direktör Ersun Yanal, dünkü idman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)

Özellikle yerel medyanın ağır eleştirisi altındaki Yanal, “Aldığımız kötü sonuçlardan dolayı yönetim kurulumuz, futbolcularımız, hepimiz çok üzgünüz. Bizler bunun acısını hissettik ve hâlâ da hissediyoruz. Sonuç üzücü ama sonuçla bağlantısı olmayan başlıklarla kulübü yıpratmak doğru değil” dedi.               
Trabzonspor kadrosunun iyi oyunculardan kurulu olduğunu söyleyen Ersun Yanal, “Herkes bir an önce sonuç alınmasını ister ama bu hemen olacak bir şey değil. Bu takım yakında iyi sonuçları alacak” dedi. Her türlü çalışmanın altında imzasının olduğunu söyleyen Yanal, “Buradaki her şeyin sorumlusu benim. Kimse merak etmesin çok kısa süre içerisinde, bu takımla gurur duyacaksınız. Yanlışları değil, doğruları tekrarlayalım. Güzel günler göreceğiz” diye konuştu. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...