'Istanbul Photo Awards 2017'ye büyük ilgi

Düzenleyen:
'Istanbul Photo Awards 2017'ye büyük ilgi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Anadolu Ajansı'nın düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması Istanbul Photo Awards 2017'de ödül alan fotoğrafların yer aldığı İzmir'deki sergi ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması "Istanbul Photo Awards 2017"de ödül alan 94 fotoğrafın bulunduğu İzmir'deki sergi ilgi görüyor.

İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de Folkart Gallery'de organize edilen ve 7 Eylül'de açılan sergiyi çok sayıda kişi ziyaret etti.

Sergi, fotoğraf meraklılarının yanı sıra bu alanda eğitim alan öğrencilerin de dikkatini çekti. İzmir Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin radyo televizyon bölümü öğrencileri sergiyi ilgiyle gezdi. Bölümde görevli öğretmenler de sergideki fotoğraflar üzerinden fotoğraflarda kadraj, ışık, komposizyon hakkında öğrencilere bilgi verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...