Beşiktaş'ın bankosu Atiba: Bu taraftar dünyada yok

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın bankosu Atiba: Bu taraftar dünyada yok

SPOR Haberleri

Aşırı gürültüden rahatsız olup oyundan çıkan Alman oyuncu Werner’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Kanadalı oyuncu, “Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle muhteşem bir taraftar yok” dedi

Beşiktaş’ın Kanadalı millî futbolcusu Atiba Hutchinson, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları 2 maçı da kazanarak iyi bir başlangıç yaptıklarını ve kendilerine olan güvenin arttığını söyledi. Siyah-beyazlı ekipte beşinci sezonunu geçiren Atiba, Kanada’nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon ve Ticaret Müsteşarı Chris Wimmer ile 2. Kanada Eğitim Haftası etkinlikleri öncesinde bir araya geldi. Basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Leipzig maçından bahseden Atiba “Şampiyonlar Ligi’ne çok iyi başladık. Bu durum, kendimize olan güvenimizi arttırdı. Ama artık iş bitti demiyoruz. Grupta oynayacağımız 4 karşılaşmada daha var. Maç maç bakıyoruz. Şu anki hedefimiz bir sonraki müsabaka” ifadelerini kullandı.

Rakipler zor kazanır

Leipzig maçının ilk yarısında taraftarın aşırı gürültüsünden rahatsız olup oyundan çıkan Werner’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Atiba, “Umarım bir sağlık problemi yoktur. Türkiye ve Şampiyonlar Ligi’ndeki stadyumlardaki sesi, gürültüyü duymak tamamıyla başka bir duygu. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir taraftar kitlesi yok. Ben ve takım arkadaşlarım bundan çok memnunuz.  Her seferinde bu bize olağanüstü geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde de rakip takımlar bu yüzden bayağı zorlanacak. Çünkü bizim taraftarımız bizim arkamızda ve yaptıkları tezahürat ile de karşı takıma zor anlar yaşatıyorlar” diye konuştu.

UEFA’dan soruşturma

UEFA, Beşiktaş ile Leipzig arasında oynanan karşılaşma sırasında stat ışıklarının sönmesi gerekçesiyle siyah-beyazlılar hakkında disiplin soruşturması açtı. UEFA’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, stat ışıklarının sönmesinin yanı sıra tribünler arasındaki merdivenlerin boş bırakılmamasının da dosyaya eklendiği belirtildi. 

Marsilya’yı istememiş

Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Beşiktaş’taki performansıyla dikkat çeken ve bu sezon da Porto ile gollerine devam eden Vincent Aboubakar, transfer itirafında bulundu. Fransız basınına konuşan Kamerunlu golcü “Marsilya’dan teklif aldım ama Porto ile hazırlıklara başladım. İşler kötü giderse hedefe konabilirdim. Bu yüzden kaldım” dedi. 

Orman’dan Dudu turu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start verdi. Sezon başında gündemde olan Dudu’nun transfer görüşmeleri için dün yönetici Metin Albayrak ile Brezilya’ya uçan Başkan Orman, yıldız futbolcunun menajeri ve kulübü ile görüşme gerçekleştirecek.

Burası artık evim gibi

Eşiyle Türkiye’yi evleri gibi gördüklerini dile getiren 34 yaşındaki orta saha oyuncusu “2013’ten bu yana Beşiktaş’ta forma giyiyorum. Bu süre zarfında burada geçirdiğim her an için mutlu oldum. Türkiye’de bir aile kurdum. İki çocuğum var. Eşim, üçüncü çocuğumuza da hamile. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Türk insanına minnettarız. Eğer oğlum Noah da bir gün Beşiktaş forması giyerse çok mutlu olurum” dedi. 

Mecburi rotasyon

Beşiktaş, rotasını yeniden Süper Lig’e çevirdi. Trabzonspor’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılarda, Quresma, Oğuzhan ve Atiba kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, ideal 11’inde yer verdiği bu 3 ismin yokluğunda Medel, Lens ve Tolgay’ı sahaya sürecek. Güneş, Atiba ve Oğuzhan’ın yokluğunda orta saha ikilisini Medel ve Tolgay’dan oluşturacak. Hücum hattının sağ kanadında ise Quaresma’nın yerine Lens 11’de başlayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...