Trabzonspor'da Burak Yılmaz seferberliği

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Burak Yılmaz seferberliği

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlıların kapısından dönen ve idmanda dizinden sakatlanan formda golcü Beşiktaş maçına yetişmeye çalışıyor. Yanal savunmada da değişiklik hazırlığında.

Ligde istikrarsız bir görüntü sergileyen ve Ersun Yanal’ın hedef haline geldiği Trabzonspor yarın çok kritik bir maça çıkacak. İstanbul’da eksik Beşiktaş ile karşılaşacak bordo-mavililerde düşündüren konular var. Mesela idmanda sakatlanan ayağı sarılı şekilde içeri giden ve sonrasındaki antrenmanlara çıkamayan Burak Yılmaz’ın durumu belirsiz. Doktorlar maça yetiştirmek için seferber. Ayrıca takım 3 maçtır galibiyete hasret. Muharrem Usta döneminde 10 derbi maçında sadece 2 galibiyet alabilen Karadeniz ekibinde Ersun Yanal’ın Beşiktaş’a karşı galibiyeti yok (8 maçta 6 yenilgi, 2 beraberlik).

Defans değişecek 

Belirsizliğini koruyan ve arayışların sürdüğü bir diğer konu ise savunma bloğu. Ersun Yanal, sezon başından beri defansta değişikliğe gidiyor. Sezona Uğur ve Durica ile başlayan ardından Uğur Demirok-Mustafa Akbaş rotasyonuna giden, ilerleyen haftalarda ise Mustafa Akbaş-Okay Yokuşlu’ya görev verip son olarak Okay-Durica ikilisine dönen Yanal yine değişiklik yapabilir. Trabzon maçında Hubocan-Durica ikilisi sahnede olabilir.  Bu arada takım bugün son antrenmanını yaptıktan sonra özel uçakla İstanbul’a gidecek.

Şike mücadelesini PR şirketi yapacak

Trabzonspor, şike süreciyle ilgili yeni bir anlaşma yaptı. Başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, tek amaçlarının temiz futbol ve adaletin yerine gelmesi olduğunu belirterek, seslerini daha geniş bir şekilde FIFA’ya duyurmak için PR şirketiyle anlaştıklarını açıkladı. Bülbüloğlu “Haklılığımızı daha geniş kitlelere duyurmamız ve destek görmemiz gerekiyor. Güçlü bir lobi faaliyeti yürütmek zorundayız. Bütün Avrupa’da lobi ve PR çalışmalarımızı iki ayrı şirket üzerinden yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...