Konya havaya girdi

Düzenleyen:
Konya havaya girdi

SPOR Haberleri

Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i 2-1 yenerek tarihindeki ilk Avrupa kupası galibiyetini alan Konyaspor’da büyük sevinç yaşanırken, Salzburg’un Marsilya’yı mağlup etmesi de temsilcimizin gruptaki iddiasını yükseltti.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay gruptan çıkma şanslarının her takım kadar yüksek olduğunu belirtirken, “Taraftarımızın ve camiamızın hem moral hem de motivasyon olarak böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Bize güvenenleri utandırmadığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde yine evimizde oynayacağımız Salzburg maçı var. O maçı da kazanıp diğer takımların bir adım önüne geçmek istiyoruz” dedi. Guimaraes maçındaki desteğin Salzburg karşılaşmasında da sürmesi gerektiğini belirten Akçay, “Biz taraftarımızın desteğiyle coşan bir takımız. Salzburg maçında da taraftar yanımızda olmalı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...