Demirören: Bize imreniyorlar

Düzenleyen:
Demirören: Bize imreniyorlar

SPOR Haberleri

“Federasyon olarak ekonomik anlamda tarihinin en parlak dönemini yaşıyoruz. Avrupa’daki federasyonlar tarafından gıpta ile izleniyoruz. Güven ve istikrarımız sayesinde Süper Kupa’ya ev sahipliği yapacağız. Sırada 2024 Avrupa Şampiyonası var.”

Millîler, 2018 Dünya Kupası yolunda cuma günü İzlanda ile yapacağı maça Antalya’da hazırlanırken federasyonun dün bir imza töreni vardı. Türkiye Futbol Federasyonu ile Tadelle markasını bünyesinde bulunduran Toksöz Grup ile özel bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Tadelle, Millî Takımlar Resmî Çikolata Tedarikçisi oldu. “Millî takımın İzlanda ve Finlandiya maçlarını kayıpsız geçeceğine ve Dünya Kupası Finallerine katılacağına yürekten inanıyoruz” diyen Demirören, teknik direktör Mircea Lucescu ile futbolculara başarı dileklerinde bulundu. Demirören, TFF’nin ekonomik olarak tarihinin en parlak dönemini yaşadığını dev markalarla sponsorluk anlaşması imzaladıklarını, Avrupa’daki federasyonlar tarafından gıpta ile izlendiklerinin altını çizdi.

Bizi örnek alıyorlar
Demirören, İsveç gibi ülkelerden başkanların Türkiye’ye gelerek tesisleri gezdiğini ve tesisler için Riva’yı örnek aldıklarını ifade eden Demirören “Güven ve istikrarın sembolü bir yönetime sahibiz. Ki bu güven ve istikrar sayesinde UEFA 2019 Süper Kupa ev sahipliğini Türkiye’ye verdi. İnşallah 2024 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne de ev sahipliği yapacağız” dedi. Toksöz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Toksöz de “Sponsorluğumuz hem markamıza hem de millî takıma hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Tolga Ciğerci planları bozdu
Galatasaray’da sezona çok iyi başlayan ve A Millî Takım’da da teknik direktör Mircea Lucescu’nun planlarında önemli yer tutan Tolga Ciğerci’den kötü haber geldi. Lucescu Tolga’yı İzlanda ve Finlandiya maçlarında kullanmak istiyordu ancak doktorlardan gelen raporlar olumsuz sonuçlandı. Önce millî takım doktoru ile Galatasaray Kulübü’nün doktoru görüştü ve bilgi alış verişi yaptı. Ardından Lucescu önce Igor Tudor’u ardından Tolga Ciğerci’yi aradı ve son durumunu sordu. Lucescu son olarak Almanya’da Tolga’nın tedavisini gerçekleştiren Doktor Wohlfahrt ile görüştü. Ancak ünlü doktor Wohlfahrt “Tolga eğer oynarsa sakatlığı nüksedebilir. Sağlığı için dinlenmek zorunda” diyerek durumun ciddiyetini anlattı. Ve Lucescu’nun Tolga planları suya düştü. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...