Josef: Lider bitiririz

Düzenleyen:
Josef: Lider bitiririz

SPOR Haberleri

Sezona iyi başlamadıklarını itiraf eden F.Bahçe’nin sambacısı: Kötü sonuçlar aldık ama umudumuzu kaybetmedik. İlk yarıyı lider bitirebiliriz. İpi de göğüsleyebiliriz.

Sezon başında West Bromwich Albion anlaşamayınca Premier Lig’in kapısında dönen Josef de Souza, Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Bu sezon alınan kötü sonuçlara rağmen şampiyonluk için karamsarlığa kapılmadıklarını belirten Sambacı “İnancımızı kaybetmedik. İlk yarıyı lider bitirebilecek konumdayız. Lig uzun bir maraton, oynamamız gereken çok maç var ve ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum” dedi. Sarı-lacivertli takımda 3 farklı hocayla çalışan Josef “Bir teknik direktörle uzun süre çalışmak her yıl teknik direktör değiştirmekten iyidir” derken, “Takımın inşa süresi devam ediyor. Aykut hocayla yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz. Bu dönemi iyi geçirebilirsek, takım ilerleyen dönem için çok daha güçlü bir noktaya gelecektir” yorumu yaptı.
> Derbi bize neşe kattı
Aykut Kocaman’ın gelişiyle takımda yaşanan değişikliklerden kendisinin de etkilendiğini anlatan Josef de Souza “Artık daha geride kalıyorum. Dengeyi sağlamaya çalışıyorum. Pozisyonumu emniyet supabı gibi değerlendirebiliriz” ifadesini kullandı. “Kendimi çok iyi hissettiğim bir pozisyonda oynuyorum” sözleriyle bu durumdan rahatsız olmadığını dile getiren sambacı, Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak ise “Üç puandan fazlasını kazandık. Bu galibiyet takıma öz güven her şeyden önemlisi neşe kattı” dedi. Josef yeni takım arkadaşlarından Mehmet Ekici’yle ilgili olarak ise “O gerçekten sıra dışı bir oyuncu. Sahalara geri dönmesini iple çektik. Sadece benim ve Ozan’ın değil, tüm takımın işini kolaylaştıracak bir oyuncu” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...