Ulusoy'dan Demirören'e cevap gecikmedi

Ulusoy'dan Demirören'e cevap gecikmedi

SPOR Haberleri

Yıldırım Demirören'in dün gerçekleştirdiği basın toplantısında hedef aldığı Haluk Ulusoy'dan Demirören'e cevap gecikmedi.

Yıldırım Demirören'in dünkü basın toplantısında hedef aldığı isimlerden biri olan Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, sert bir karşılık verdi. Demirören'e ağır sözler sarfeden Ulusoy, "Yıldırım Demirören insanların gözünün içine baka baka yalan konuşuyor. Seçimin son günü 'saat 5'e kadar aday çıkmazsa, aday olurum' dedim. Aynı gün TFF başkanlığı resmi başvurusunu yapmadan beni aradı. Bu konuşmalara Samsunspor'un eski başkanı Kazım Yılmaz da şahittir. Bana, 'federasyon başkanlığına talibim. Senin icazetini istiyorum' dedi. Şimdi bunları kabul etmiyor" ifadelerini kullandı. "Ülkem için el öpülmesi gerekiyorsa ben o eli öperim, bundan gocunmam" diyen Ulusoy, sözlerini şöyle tamamladı: "Keşke onlar da el öpebilselerdi. Türk Futbolu'nu dünyada ve Türkiye'de bu durumlara düşürmeselerdi. Yıldırım Bey, 'federasyonumuzun gücü vardır. Geçmişte olduğu gibi el öpmeyiz' diyor. Ne kadar gücü olduğunu UEFA'da gördük. Dünyaya rezil oluşumuzu da gördük. Bundan daha kötü bir federasyon tarihte olmadı. Allah inşallah ülkenin başına bir daha böyle kötü bir federasyon getirmez. Böyle kötü yönetilen bir federasyon, böylesine dünyaya rezil olan Türk Futbolu tarihte görülmemişti. Onlar bu şekilde oturmaya devam edeceklerse o koltukta otursunlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...