Fatih Portakal belediyelerde istifa iddialarını yorumladı

Düzenleyen:
Fatih Portakal belediyelerde istifa iddialarını yorumladı

GÜNDEM Haberleri

FOX Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal, belediyelerde istifa isteme iddialarından rahatsız oldu.

15 Temmuz'da FETÖ'nün milletin iradesine el koyma girişiminden sonra sürekli "darbenin siyasi ayağı yok mu" diyerek hükümeti eleştiren Fatih Portakal,  bazı belediye başkanlarının istifası isteneceği iddialarını değerlendirdi.

"Millî irade vurgusu yapmak istiyorum." diyen Portakal, bu konunun milli iradeye yapılan bir saygısızlık olduğunu söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarının istifasının isteneceği iddialarıyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı: "Partimizin, herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...