Yeni Aboubakar

Düzenleyen:
Yeni Aboubakar

SPOR Haberleri

Şenol Güneş geçen sezon suskun olan Aboubakar’ı kendine getirmişti. Şimdi sırada İspanyol golcü var

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olduğunda ‘35 gol atarım’ diyerek büyük heyecana yol açan ama suskunları oynayan Alvaro Negredo’ya özel terapi geliyor. Siyah-beyazlıların tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş geçen sezona iyi başlamadıktan sonra golleri sıralayan Aboubakar’a uyguladığı terapiyi Negroda’da da kulanacak. Negredo’nun sadece hazırlık maçlarında oynamasının moralini daha da azaltacağını da düşünen Güneş, fırsat buldukça İspanyol oyuncuyu ilk onbire koymaya çalışıyor ve sezon içerisinde de bir çok maçta Cenk ve Negredo’yu değişmeli olarak oynatacağının sinyallerini veriyor.
> Talibi var
Trabzonspor maçında da bu düşüncesini ortaya koyan tecrübeli teknik adamın Negredo’yu hem hazır tutmak hem de maç konsantrasyonunu yükseltmek için sahaya sürdüğü öğrenildi. Aboubakar da tepki görmesine rağmen Şenol Güneş tarafından oynatılmış ve sezonun ikinci yarısının kahramanı olmuştu. Öte yandan  Japonya Ligi’nin lideri Kashima, Beşiktaş’ın suskun forveti Negredo’ya talip oldu. Japon basınında çıkan haberde Kashima’nın seyirci konusunda sıkıntı çektiğini bunu da Avrupa’dan ünlü bir golcü alarak kapatmak istediğini yazdı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...